Сімейне виноробне господарство – Бейкуш

05.02.2015

б

На Бейкушському мисі, між Березанським лиманом і Бейкушською затокою, зовсім поруч з місцем де Дніпро-Бузький лиман впадає в Чорне море недалеко від міста Очакова… У місці з чистою екологією, різноманітною і багатою природою та історією… розташувалося невелике сімейне виноробне господарство – Бейкуш…

Бабусиній Торбинці - пощастило дізнатися про сімейну виноробню та її власника Євгена Шнейдеріса

 б

Розповідає винороб Єген Шнейдеріс:
«Ми вважаємо, що в Україні можливо і необхідно робити високоякісні вина, які могли б  конкурувати з найкращими світовими брендами.

Наші виноградники розташовані на Бейкуському мисі, між Березанським лиманом і Бейкуською затокою, у місці з хорошою екологією, різноманітною та багатою природою, де Дніпровсько-Бузький лиман впадає в Чорне море, недалеко від міста Очаків. Поруч -  орнітологічний заповідник, тому  на етикетках вин «Бейкуш» Ви можете побачити різних птахів.

б

У 2010-му році, коли було засновано виноробню, на «Бейкуші» жила чапля –  зараз вона зображена на  нашому логотипові.  Віднедавна на території оселився фазан. Ми ще не вигадали, яким чином пов’яжемо цей факт з вином, але пташка красива.

Ми маємо близько  11 га  власних виноградників. Якщо порівнювати із великими заводами, яким належить близько  1000-2000 га, 11 га  -  це зовсім небагато. Але тільки сконцентрувавшись  на такому невеликому об’ємові роботи,  можна стовідсотково  гарантувати якість, що найважливіше.

б

У нас ростуть Шардоне, Піно Грі, Піно Нуар, Совіньон Блан, Рислінг Рейнський, Ркацителі, Сапераві, Мерло, Каберне Совіньойн. Також є експериментальні насадження  Альваріньо, Темпранільо, Тімарассо, Шенен Блан, Пінотаж, Мальбек і Каберне Фран.

Ми раді, коли нами цікавляться та  коли  питають про все, що стосується вина, адже це насолода, якщо відчуваєш, що улюблена справа не залишається непоміченою. 

Ви завжди можете приїхати до нас  в гості, познайомитися з виноробнею,  скуштувати  вина. Запрошуємо приєднатися до нашої команди а час збору врожаю

 І найважливіше - ми віримо в якісні  українські продукти! Сподіваємося, що Ви теж!»

 

До дня Святого Валентина - пропозиція для прихильників-покупців Бабусиної Торбинки, при замовленні вина на сайті,  впиши промокод  BABUSYNATORBYNKA і отримай 10% знижку на вино. 

 

 

 

Коментарі

comments powered by Disqus
Спортивное питание