Професійно з душею

19.11.2013

квашені помідори

Знаєте, так іноді дивно, куштуєш начебто звичайний, знайомий тобі продукт – засолені помідори, а відчуваєш вкрай вишуканий та пікантний смак. Ось вам і здивування, що головним секретом вирощування та приготування натурального продукту є натхнення, любов до своєї справи та турбота. Іншого пояснення Бабусина Торбинка просто не знаходить.

Спішимо поділитись ще одним візитом до творців кулінарних шедеврів – до дружньої родини пана Олега Леонідовича та пані Людмили Тадеушівни на Житомирщині. Наші господарі давно займаються вирощуванням овочів для своєї родини, та згодом це  заняття набуло нового характеру. Сьогодні родина займається виробництвом насіння томатів для власних  потреб, а також для продажу на спеціалізованих виставках та в Інтернеті. На сьогоднішній день в їхній колекції налічується понад 100 сортів томатів, різноманітних за терміном дозрівання, кольором, висотою стебла, смаковими якостями та призначенням – іншими словами – на будь-який смак! Головною умовою вирощування овочів у цій родині є те, що вони є 100% органічними, без застосування «хімії», а землю удобрюють компостом. 

помидорпомидор
помидорпомидор

Головним секретом смаку засолених помідорів є рецептура яка передається з покоління в покоління і має свою родзинку, умови зберігання та, в першу чергу, підібраний за багато років сортовий склад. Сорти підбираються за смаковими якостями, ніжністю шкірки та придатністю по багатьом параметрам саме для засолювання. Крім цього помідори, що йдуть на засолку, відбираються різні за кольором та формою -  це створює палітру неперевершеного смаку та естетичну насолоду від одного тільки погляду на різнокольорову смакоту. 

Господарі нас дуже привітно та гостинно прийняли у себе, провели дегустацію солінь та соків. Відверто кажучи, таких смачних помідорів в житті ще не доводилось куштувати – доїдаєш одного, і вже тягнешся за іншим. А розуміння, що ти споживаєш натуральні продукти (без жодних домішок – а ні цукру, ні штучних приправ чи оцту, консервантів не додається) тільки примножує враження. 

помидорпомидор
помидорпомидор

Виготовляють наші господарі і томатні соки, без домішок та приправ – натуральний помідор у склянці! "Маленький внук господарів, Олежка, із задоволенням п’є томатний сік. Спеціально для малят та алергіків виготовляються соки з оранжевих сортів помідорів, що не викликають алергічної реакції, так дитина отримує всі вітаміни без жодних ризиків.  Тому, якщо ваші малята люблять томатний сік, можете сміливо давати домашній сік з оранжевих сортів помідорів" - рекомендує пані Людмила Тадеушівна.

помидорпомидор

Запрошуємо вас доторкнутись до помідорного царства наших господарів через фотографії, які ви знайдете ось тут 

 А скуштувати соління та сік, Ви можете просто замовивши у Бабусиній Торбинці.

З любов’ю та турботою!

Коментарі

comments powered by Disqus
Спортивное питание