Перепелині яйця продовження

23.04.2013

перепелині яйцяНатуральна косметика на основі перепелиних яєць
Перепелині яйця чудово впливають на шкіру обличчя. Маски для обличчя з перепелиних яєць прекрасно знімають набряклість, розгладжують зморшки і відновлюють здоровий вигляд шкіри обличчя. Секрет такого приголомшливого ефекту криється в мікроелементах і амінокислотах, що містяться в перепелиних яйцях: тирозин, що входить до складу перепелиного яйця, дозволяє підтримувати здоровий колір обличчя. У європейській парфумерній індустрії до багатьох дорогих марок кремів і шампунів включені компоненти перепелиних яєць.
Завдяки унікальному набору мікро-і макроелементів, амінокислот, лецитину перепелині яйця використовують не тільки як маски для обличчя, але і як маски для волосся.

У домашніх умовах для догляду, зміцнення, лікування та відновлення волосся можна приготувати кілька натуральних масок з додавання перепелиних яєць.

Рецепт № 1. Інгредієнти: оливкова олія (3 - 5 чайних ложок), 5 перепелиних яєць, 2 - 3 чайні ложки меду. Всі інгредієнти ретельно перемішуються (в ідеалі збиваються в міксері) і наносяться на коріння волосся, а також розподіляються рівномірно по всій довжині. Через 2 - 3 години «перепелина маска» змивається звичним способом.

Рецепт № 2. Інгредієнти: перепелині яйця - 3 шт, 1 столова ложка касторової олії, 1 чайна ложка масла жожоба (альтернативний варіант - масло каріте, виноградне, масло горіха макадамії), 2 - 4 краплі ефірного масла розмарину. Компоненти перемішуються, наносяться по всій довжині волосся і залишають на 1 - 1,5 години.

Рецепт № 3. Найпростіший спосіб - збити кілька перепелиних яєць (залежно від довжини волосся) і нанести на волосся перед миттям. Через годину вимити волосся звичним способом.

Рецепт № 4. Компоненти: 2 - 3 перепелиних яйця, 1 чайна ложка лимонного соку, 1 чайна ложка касторової олії, 1 чайна ложка вітаміну Е в олії. Перемішати, нанести на волосся і змити через 1 годину.

Рецепт № 5. Компоненти: 2 - 3 перепелиних яйця, 2 чайні ложки сметани (жирних вершків), 1 чайна ложка вітаміну А (у маслі), 1 - 2 краплі ефірної олії чайного дерева, 2 чайні ложки оливкової олії. Перемішати, нанести на волосся і сить через 1 - 1,5 години.

Домашні маски для волосся з перепелиних яєць добре зміцнюють і оздоровлюють його, роблять їх більш міцними і красивими, сильними, блискучими і шовковистим!

Коментарі

comments powered by Disqus
Спортивное питание