Інтерв’ю з постачальником заморожених напівфабрикатів

10.07.2013

заморозкаПані Ніна Трикоз – пригощає Вас домашніми вареничками з картопелькою,  вишнями та капусточкою, пельменями, сирниками  - дружина (у шлюбі вже 31 рік), мама 2-х дорослих дітей, турботлива теща та мудра свекруха, любляча бабуся 2-х онуків Нікітки та Макарчика, вихователь з 25 річним досвідом в дитячому садку «Пролісок», що в с. Проліски на Бориспільщині, у розквіті сил та сповнена енергії пенсіонерка ( не за віком, а за вислугою років J) - розповіла нам: 

БТ: Що особливого у Ваших домашніх варениках, чим вони унікальні? 

Рецепт - звичайний, традиційний український, а от готую я з любов’ю та турботою. З одного замісу готую одночасно і на продаж покупцям Бабусиної Торбинки, і для моєї родини. У холодильнику вареники зберігаються максимум 1-2 доби, лише для зручності доставки. Тому і такі смачні, бо домашні, свіжі, приготовлені не на конвеєрі, а з любов’ю та турботою. Тому не дивуйтесь, якщо попаде вареничок з сюрпризом – з перчиком, мукою чи монеткою. Є у нас така сімейна традиція… Жартую. Насправді, кожного разу гутую варенички для покупців Бабусиної Торбинки і переживаю, щоб сподобались, щоб підійшли за смаком. Тому краще 1 раз скуштуйте, і поділіться з своїми враженнями, чи прийшли мої варенички Вам до столу.

БТ: Як смачніше приготувати домашні варенички? 

Варенички доставляє Бабусина Торбинка заморожені, та вони свіжі, в морозилці не залежуються. Перед тим, як варити, краще дати їм трошки відтанути, все традиційно і відомо всім хазяєчкам - кидати у кип’ячу воду, трошки підсолену або готувати у пароварці, або, як готували наші бабусі, на марлі, натягнутій на каструлі з кип’яченою водою. А далі трошки маслечка, зажарочки, зелені або ж і так мають бути смачні.

БТ: Ваша улюблена страва? 

Люблю українську кухню, нашу традиційну. Смак капусняка та пампушочок - на моїх устах, пам'ятаю з дитинства/

БТ: Які плани? 

Оскільки чую, що варенички покупцям БТ подобаються, це надихає. Тому планую найближчим часом запропонувати Вам нові заморожені страви: голубчики, сирнички, млинці з сиром та маком, зрази, а також солодощі. Дуже сподіваюсь, що будуть до смаку.

БТ: Про що мрієте? 

Бажаю,щоб сім’я моя – чоловік, дітки, онуки, моя матуся – були здорові, щоб щасливі ми жили в нашій Україні в достатку та добробуті, щоб праця та труд порядних господарів цінувався належно

Коментарі

comments powered by Disqus
Спортивное питание